Tysk nybølge

Papas kino ist tot! Lag helaften i filmklubben med film og foredrag.

Sør-Varanger ble årets filmklubb 2008

Sør-Varanger filmklubb i Kirkenes ble tildelt prisen ”Årets filmklubb 2008” under Norsk filmklubbforbunds landsmøte i Oslo den 29. november

I begrunnelsen for prisen la juryen vekt på at filmklubben, som holder til i en relativt liten by, har holdt det gående med imponerende kontinuitet i over 30 år. Filmklubben har trykket egne programhefter hver vår og høst siden starten i 1977 og presenterte tidlig websider som langt større klubber misunte dem. De er blitt en unik kontaktflate med klubbens medlemmer og et eksempel til etterfølgelse for andre filmklubber. Klubben har også utmerket seg med å være svært aktiv i samarbeidsarrangementer med festivaler og andre kulturtiltak i lokalmiljøet.

Se Sør-Varanger filmklubbs egne sider her