Hva er en filmklubb?

Filmklubber er ideelle foreninger som viser både klassikere og nyere filmkunst fra hele verden.

Barnefilmklubber, dra på barnefilmfestival!

De tøffeste gutta

 De tøffeste gutta (foto: Barnefilmfestivalen).

Som i tidligere år inviterer NFK barnefilmklubbene til Kristiansand, barnefilmfestival og seminar. Årets festival varer fra 23-27. april, og åpningsfilmen er De tøffeste gutta av Christian Lo. Fredag 26. april arrangerer ECFA seminaret ”voksenroller i barnefilmer”.

NFK tilbyr reisestøtte til barnefilmklubber som vil delta på seminaret.

Her finner du mer informasjon om seminaret:http://barnefilmfestivalen.no/index.php/alle-bransjenyheter/317-parents-teachers-and-other-problems

Kontakt sekretariatet for nærmere informasjon om reisestøtte.

Barnefilmfestivalen åpner dessuten for første gang med en norsk film, nemlig De tøffeste gutta av Christian Lo. Filmen er en actionfylt komedie om 11-åringen Modulf som tror han er en slags superhelt. Hver dag blir han plaget av de tøffeste gutta på skolen, og det er helt greit for da slipper jo de andre barna å bli mobbet. En dag begynner Lise i klassen. Hun er ikke enig i Modulf sine ideer. Lise blander seg inn, erter på seg tøffingene og skaper det komplette kaos…

Se http://barnefilmfestivalen.no for mer informasjon om festivalen og programmet.