Filmseminar 2017

7. – 8. oktober
På Filmens hus i Oslo

Følg med for mer informasjon!

Filmklubbvirksomheten i Norge støttes av Norsk filminstitutt

nfilogoweb

Tromsø er årets filmklubb

På filmklubbforbundets landsmøte i Bergen i helgen ble Tromsø filmklubb kåret til Årets filmklubb. Tromsø har ikke vunnet denne prisen tidligere til tross for iherdig arbeid og eget arrangement for filmklubbene hvert år under TIFF.

I begrunnelsen stod følgende: «Som vanlig kom det inn flere gode forslag til hedersprisen for Årets filmklubb. Konkurransen er skarp og det er mange klubber som virkelig fortjener å bli satt pris på. Det har vært fristende å etablere enda en pris for å få kandidatene unna, men vi motstod fristelsen i år også. Vi ble nesten sjokkert da vi oppdaget at årets prisvinner aldri har fått prisen tidligere, selv om de sikkert hadde fortjent den. Årets filmklubb er, for å sitere nominasjonen som kom fra en annen (konkurrerende!) filmklubb, en gjeng som nærmest er en institusjon i det norske filmklubbmiljøet».

Tromsø filmklubb fikk prisen for sitt høye aktivitesnivå, sitt brede tilbud med høy kvalitet, sin vilje til å dele erfaringer med andre filmklubber og sin tilrettelegging for flyktninger og inkludering.

Tromsø prisvinner

Bilde: Tromsø filmklubbs styremedlemmer Maja Bergmann, Ronny Bratten og Odd-Arild Knutsen var lykkelige over å bli kåret til årets filmklubb 2017

Les mer om Tromsø filmklubb!