Filmseminar 2017

7. – 8. oktober
På Filmens hus i Oslo.
Følg med for mer informasjon!

Filmklubbvirksomheten i Norge støttes av Norsk filminstitutt

nfilogo2017

Sommerfilm og salsa i Ås

Ås Filmklubb feirer at det er sommer, og arrangerer afro-latinsk kveld fredag 2. juni med dans, musikk, mat og utekino. Filmen de viser er Wim Wenders’ prisvinner Buena Vista Social Club fra 1999.

Kvelden er et initativ fra Ås filmklubb i samarbeid med Salsa i Ås og Ås kommune. Det blir salg av hjemmelaget latinamerikansk mat, og man blir kjent med ulike stilarter innen salsadans for både nybegynnere og viderekommende. Dansen ledes av Martin Miguel fra Den Dominikanske Republikk og Nicolas Mendosa fra Colombia, før kvelden avsluttes med utevisning av Buena Vista Social Club. Kveldens konferansier er J. Jamahanty fra Cuba, som også er danser. Arrangementet starter klokken 19 i rådhusparken i Ås.

Dette er kvelden da Ås skifter verdensdel!

Buena Vista Social Club vil garantert varme selv om den norske sommeren ikke slår til. Den var en stor suksess da den kom i 1999, og vant kinosjefenes pris Sølvklumpen på Filmfestivalen i Haugesund i 2000. Regissøren Wim Wenders reiste til Cuba i 1998 sammen med musikeren Ry Cooder for å lage film om «Super Abuelos», en gruppe eldre musikere som fremdeles holdt koken. Ry Cooder spilte inn en plate med denne gruppen, og også den ble en stor internasjonal suksess.

Meld deg på arrangementet her!