Filmklubb på Pix

Filmklubbforbundet (NFK) feirer 50 år i 2018, og markerer det ved å være ekstra synlig på årets festivaler. 5. til 7. juni vises Tilbake til fremtiden, Dirty Dancing og The Breakfast Club som utekino på Oslo Pix, og selvfølgelig med introduksjon!

Under slagordet «Nobody puts Marty McFly in the breakfast corner» gjør NFK en tidsreise tilbake til det glade 80-tallet hvor High School-filmer og romantisering av 1950-tallet var populært på det store lerretet. Klokken 21.00 tirsdag, onsdag og torsdag er det duket for gratis utekino i festivalgata til Oslo Pix mellom kinoene Saga og Klingenberg. I sann filmklubbånd blir det en kort introduksjon til hver av filmene. Møt opp for å oppleve disse klassikerne på det store lerretet , og få festivalstemning med på kjøpet!

Meld deg på arrangementet her!

Oslo Pix arrangeres for andre gang og varer fra 04. til 10.06.