Hvem er årets beste filmklubb og barnefilmklubb?

Hvert år deler filmklubbforbundet ut prisene årets filmklubb og årets barnefilmklubb. Nå etterlyser vi kandidater for 2019.

Mener du at din filmklubb fortjener tittelen årets filmklubb? Send inn nominasjon med begrunnelse til styreleder Helene Aalborg, e-post: helene(at)filmklubb.no , innen 15. mars! Prisen for årets filmklubb deles ut under Bergsem 23. mars.

Har du en nominasjon til årets barnefilmklubb er fristen 15. april. Prisen for årets barnefilmklubb deles ut under Barnefilmfestivalen i Kristiansand 4. mai.

Prisen er, i tillegg til heder og ære, et flott diplom og 7000 kr til klubbkassa. I fjor ble Tønsberg filmklubb årets filmklubb og Askeladden fra Lunde i Telemark årets barnefilmklubb

(bilde: Askeladdens velkomstkomite da de kom tilbake til Lunde).