Tysk nybølge

Papas kino ist tot! Lag helaften i filmklubben med film og foredrag.

Har du lyst til å bli årets filmklubb 2020?

Hvert år deler filmklubbforbundet ut prisene årets filmklubb og årets barnefilmklubb. Nå etterlyser vi kandidater for 2020.

Det er tid for å nominere klubben i ditt hjerte!

Hvert år kårer Norsk filmklubbforbund Årets filmklubb, og Årets barnefilmklubb. Juryen for prisen er styret i filmklubbforbundet.
Juryen vurderer kun filmklubber hvor vi har mottatt en skriftlig nominasjon. Filmklubbene pleier å nominere seg selv, og skrive gode, medrivende og kreative nominasjoner.

Her er det ingen grunn til å være blyge. Hvordan ser din filmklubb ut? Hva er dere gode på? Hvilke arrangementer er dere spesielt fornøyd med, hvordan programmerer dere et solid filmtilbud for nærmiljøet, og hvilke ambisjoner har dere for fremtiden?

Vinnerne av Årets filmklubb tildeles 7000 kroner og et stilig diplom, laget av Exil design.

FRIST: Send inn deres nominasjon til helene (at) filmklubb.no innen fredag kveld, 17. januar 2020.

Vi setter fristen så tidlig fordi vi ønsker å dele ut prisene for Årets filmklubb og Årets barnefilmklubb under Bergsem, filmklubbdagene som finner sted 20.–22. mars 2020, i Bergen.

Prisvinnerne for 2019:
Årets barnefilmklubb ble Bornas Kabuso i Øystese i Hordaland.
Årets filmklubb ble Hjørundfjord filmteater i Sæbø, Møre og Romsdal