Filmklubb får flere inn på kino

Film er best på kino, men gjelder det filmklubb også? I Bodø er i hvert fall både kino og filmklubb enige om at det er et samarbeid som gavner alle.
Hva gleder de seg til å prate om?

– Det er spennende å snakke om straff og hevn fordi det er en understrøm av følelser der som vi ikke helt vedkjenner oss, sier Margrethe Bruun Vaage. Her forteller foredragsholderne mer om hva de gleder seg til å snakke om på årets filmseminar.
Da Beatles kom til Sæbø

Tony Palmer, mannen bak musikkdokumentarer om Beatles og Richard Wagner, sparte ikke på historiene da han besøkte Hjørundfjord filmteater i Sæbø i helgen. Les deres stemningsrapport!
Hvor nært virkeligheten skal vi?

Planter som gjør deg glad, animasjonsfilm fra 80-tallets Kabul, en britisk arbeiderklassefamilie og en vampyr vi kan heie på . Her er filmene du kan se på årets filmseminar.
Da klima gikk til Høyesterett

Det nye alternative distribusjonsselskapet Jack lanserer sin første film. I Enhver har rett til av Thomas Østbye får vi historien om det første klimasøksmålet mot den norske stat.