Tysk nybølge

Papas kino ist tot! Lag helaften i filmklubben med film og foredrag.

Distributører

FILMDISTRIBUTØRER

For filmklubber er det ofte enklest å starte med å kontakte filmklubbforbundet når dere skal leie film. Forbundet har en stor filmpark til filmklubbvisning og veileder klubbene i forhold til de andre leverandørene.

Another World Entertainment Norway. Distributør med en god del arthouse- og kultfilmtitler på repertoaret. DCP og Bluray bestilles direkte fra Filmklubbforbundet.

Arthaus. Filmklubbfilmleverandøren. DCP bestilles hos arthaus, 35mm og DVD bestilles fra Filmklubbforbundet.

Euforia Film. Kinofilmdistributør, kun DCP.

Europafilm. Kinofilmdistributør, mest på DCP. Titler bestilles direkte fra Filmklubbforbundet.

Fidalgo. Kinofilmdistributør, har mange filmklubbrelevante titler på DCP. Bestilles gjennom Filmklubbforbundet.

Kontxt film. Barnefilmspesialist, DCP og Bluray. Bestilles direkte fra Filmklubbforbundet.

Kudos Family. Mest dokumentarfilm, DCP og DVD/BD. Kudos titler bestilles direkte fra Filmklubbforbundet.

Motion Picture Licencing Company (MPLC). Forvalter rettigheter for DVD/Bluray filmklubbvisning for en rekke selskaper. Tilbyr også årslisens.

Nordisk Film Distribusjon. Kinofilmdistributør, DCP, Bluray og DVD.

Norsk Filmdistribusjon. Kinofilmdistributør, DCP.

Selmer Media. Kinofilmdistributør, flere filmklubbrelevante titler på DCP.

SF Studios. (Kinofilmdistributør, DCP), kontakt NFK for leie av film på DCP fra SF

Storytelling Media. Kinofilmdistributør, DCP og DVD. Titler bestilles direkte fra NFK.

Tour de Force. Kinofilmdistributør, DCP, god på dokumentar. Eldre TDF filmer på 35mm bestilles fra Filmklubbforbundet.

Twentieth Century Fox Norway. Kinofilmdistributør DCP. Kontakt NFK for andre formater.

United International Pictures Norway. Kinofilmdistributør, DCP. Kontakt NFK for andre formater.

Walt Disney Studios Motion Pictures Norway. Kinofilmdistributør, kun DCP. Kontakt NFK for andre formater.