Cinesud: Flight of An Angel

Filippinene, 2011

Originaltittel: Paglipad ng Anghel
Regi/manus: Clodualdo del Mundo jr.
Med: Sid Lucero
DVD, 94 min.

Filmen handler om Gabby, en ung regnskapsfører, som lever et vanlig liv, men er opptatt av å være et bra menneske, og å bry seg om andre. Etter å ha reddet en eldre kvinne fra gata slik at hun kan dø i verdige former i et nonnedrevet sykehjem, begynner det å vokse vinger på ryggen hans for å bli en «virkelig» engel. Dette er imidlertid en rolle han trives dårlig med, og mens han prøver å bli kvitt vingene prøver omgivelsene å utnytte «gaven» han har fått til egen fordel.

Filmen er en del av Cinesud-nettverket, et ikke-kommersielt distribusjonsnett for filmklubbforbund tilknyttet International Federation of Film Societies (FICC). Flight of An Angel har åpenbare mangler som film, men anbefales for å se hvordan historier fortelles i andre deler av verden. Hovedrolleinnehaveren Sid Lucero gjør en hederlig innsats for å bære handligen. Regissøren Clodualdo del Mundo jr. er en kjent regissør på Filippinene.

Filmen leies ut gratis

Cinesud