Frost (2013)

Originaltittel: Frozen
Regi: Chris Buck, Jennifer Lee
Skuespillere: Kristen Bell, Eva Bella, Josh Gad, Jonathan Groff, Livvy Stubenrauch, Idina Menzel, Santino Fontana, Tom Kane
Manus: Jennifer Lee, Shane Morris
Norske stemmer: Lisa Stokke, May Kristin Kaspersen, Anders Baasmo Christiansen, Thorbjørn Harr, Gustav Nilsen
Produksjonsselskap: Walt Disney Animation Studios
Aldersgrense: 7 år
Lengde: 1 t. 48 min.
Format: Blu-ray
Obs: MPLC. Egne satser gjelder!
Filmen har visningsrestriksjoner på grunn av forestående ny-lansering. Filmen kan først kan vises fire måneder etter at den nye live-action filmen har hatt kinopremiere i Norge.

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

Når en trolldom forhekser et kongedømme til evig vinter, bestemmer den uredde optimisten Anna, seg for å legge ut på en episk reise for å finne sin søster Elsa, Snødronningen og sette en stopper for hennes iskalde forbannelse. Med seg på reisen har hun den erfarne fjellfareren Kristoffer og hans gode venn, reinsdyret Svein. På reisen gjennom dal og over fjell i ett landskap som minner om Norge, møter de mystiske troll og en fantastisk morsom snømann som heter Olaf. Det er magiske tilstander på hver en fjelltopp og de må sammen kjempe mot de iskalde elementene for å redde kongeriket fra evig forbannelse.

Omtale: Filmweb