La La Land

Lengde: 2 t. 9 min.
Aldersgrense: Tillatt for alle
Format: Blu-ray
OBS! MPLC. Egne satser gjelder!

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.
Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden i La La Land – en verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss med inn i ekstasen fra lykken vi jakter på og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over.

(Omtale: Filmweb.no)