Mirakel

Danmark 2000
Regi: Natasha Arty
Med Stefan Pagels Andersen, Stephania Potalivo, Sidse Babett Knudsen, Sebastian Jessen, Peter Frødin, Thomas Bo Larsen
Manus Kim Fupz Aakeson
Musikk Kaare Bjerko, Frithjof Toksvig
35mm og DVD

Dennis P. bor alene sammen med sin merkelige mor. Han er forelsket i Karen Elise, men det er også bestekameraten Mick. Han blir hele tiden plaget av læreren sin, og ikke er han like utviklet som de andre guttene i klassen. Dennis P. synes livet er så ille at han ber Gud om hjelp. Og hjelpen kommer til ham gjennom en ganske annerledes engel som gir ham evnen til å utføre mellomstore mirakler så lenge han ikke banner. Nå kan Dennis P. fikse alt som er feil med livet sitt, men det er kanskje ikke så enkelt å leke Gud. Ting går ikke helt som planlagt.

Mirakel er en morsom og sjarmerende film som passer for de fleste. En film til og med mamma og pappa greier å holde seg våken gjennom! Vær forberedt på mange latterutbrudd!

btm

Trondheim Filmklubb