Professor Marston and the Wonder Women

USA, 2017
Regi: Angela Robinson
Med: Connie Britton, Bella Heathcote, Alexia Havins, Rebecca Hall, Oliver Platt, Chris Conroy
Språk: Engelsk med norske undertekster
Lengde: 1 t. 48 min.
Aldersgrense: 15 år
Format: Blu-ray
OBS: MPLC. Egne satser gjelder!

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

Den utrolige historien om professor Marston, mannen bak tegneserieheltinnen Wonder Woman.

Noen filmer har en sjarm som overstråler eventuell mangel på psykologisk dybde og stilistisk originalitet. Noen filmer forteller en historie som er så fantastisk at det er vanskelig å tro at den er basert på virkelige hendelser og mennesker som ikke er funnet opp. Angela Robinsons Professor Marston and the Wonder Women er en slik film. Jeg har heller ikke sett en amerikansk film leke med overskridende seksualitet og uvanlige samlivseksperimenter på en så selvfølgelig, finstemt og sjarmerende måte siden Steven Shainbergs Secretary i 2002.

Utdrag fra Gunnar Iversens Z-blogg om filmen.