The Blues Brothers

Lengde: 2 t. 28 min.
Aldersgrense: 15 år
Format: Blu-ray
OBS! MPLC. Egne satser gjelder!

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

The Blues Brothers omtales som en av tidenes kuleste filmer! Få andre har en like herlig miks av crazy humor, vill action og tøff musikk. Siden premieren i 1980 har bluesbrødrene blitt et kultfenomen. Filmen handler om hvordan brødrene samler sammen sitt gamle band for å skaffe penger til det nedleggingstruede barnehjemmet de vokste opp på. I løpet av prosessen skaffer de seg mange forskjellige fiender, blant annet politiet, et countryband og Illinois-nazister, og det ender med tidenes biljakt gjennom 106 miles til Chicago.

(Omtale: Sollia filmklubb)