Toy Story 2

Regi: John Lasseter, Ash Brannon, Lee Unkrich
Sjanger: Animasjon / Barnefilm / Familiefilm
Lengde: 1 t. 41 min.
Produksjonsselskap: Walt Disney Comp.

Aldersgrense: 7 år
Norske stemmer: Sven Nordin, Åsleik Engmark, Katrine Blomstrand, Harald Mæle, Ivar Nørve, Anders Hatlo, Kari-Ann Grønsund, Magnus Nielsen, Nils Ole Oftebro, Ingolf Karinen
Format: Bluray
Obs: MPLC. Egne satser gjelder!
Filmen har visningsrestriksjoner på grunn av Toy Story 4. Filmen kan først kan vises firemåneder etter at Toy Story 4 har hatt kinopremiere i Norge.

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

Handlingen i TOY STORY 2 begynner i det Andy drar på sommerferie og lar lekene være alene hjemme. Den besatte leketøyssamleren Al McWhiggin kidnapper Woody, og Buzz Iightyear og de andre lekene må komme ham til unnsetning før Andy kommer hjem. Mens han er i kidnapperens vold, oppdager Woody at han er et verdifullt samleobjekt fra et tv- program fra 50-tallet, «Woody’s Roundup», og han møter også andre leker fra det samme programmet: Jessie, Blinken og StinkePetter.

Omtale: Filmweb