Toy Story 3

USA 2010
Regi: Lee Unkrich
Med Michael Keaton, Estelle Harris, Tom Hanks, Don Rickles, Tim Allen, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Joan Cusack, Ned Beatty, Jodi Benson
Manus: Michael Arndt
Musikk: Randy Newman
Lengde: 1 t. 38 min.
Norsk, engelsk og/eller dansk tale. Norske, engelske og/eller danske tekster.
Produksjonsselskap: Walt Disney Comp.

Format: DVD, Bluray
Obs: MPLC. Egne satser gjelder!
Restriksjoner i forbindelse med oppfølger:
denne filmen kan først vises i 2020.

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

Skaperne av de elskede Toy Story-filmene gjenåpner lekekassen og tar kinogjengerne tilbake til den nydelige verdenen med våre favoritter av lekefigurer i Toy Story 3.

Når Andy forbereder seg til å dra på college er Buzz, Woody og resten av hans lojale leker bekymret for fremtiden. Toy Story 3 er et komisk eventyr som plasserer lekene i et rom fullt av utemmede smårollinger som ikke kan vente med å få de små klissete fingrene sine i disse ‘nye’ lekene. Det er totalt kaos og lekene prøver å holde sammen under mottoet ‘ingen leker skal forlates’. Samtidig står Barbie ansikt til plastikkansikt med Ken (ja, den Ken). Pixar-veteranen Darla K. Anderson (Biler, Monsterbedriften) er produsent, mens Michael Arndt, Oscarvinnende forfatter av Little Miss Sunshine, bruker sitt unike talent og komiske evner. Regissert av Lee Unkrich (co-regi på Toy Story 2 og Oppdrag Nemo).

(Tekst fra Filmweb)