You Were Never Really Here

USA, 2017
Regi: Lynne Ramsay
Med: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola m.fl.
Språk: Engelsk med norske undertekster
Lengde: 1 t. 30 min.
Aldersgrense: 15 år
Format: Blu-ray

OBS! MPLC. Egne satser gjelder!

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

En tenåringspike er meldt savnet. Faren, en profilert politiker har via bakveier fått høre om en mann som kan hjelpe han med å finne datteren. Joe (Joaquin Phoenix) er en brutal og traumatisert krigsveteran, så avstumpet at vold knapt nok betyr noe for ham.
Joe starter etterforskningen og ledes snart inn i en mørk underverden gjennomsyret av korrupsjon og hans behov for hevn intensiveres i takt med avsløringene han gjør.

Lynne Ramsay er en skotsk regissør, blant annet kjent for We Need to Talk About Kevin (2011)

(Omtale: Florø filmklubb)