Ullevål filmklubb (Oslo)

Sekretær: Sven Bue Berger
Kasserer: Marit Jerven
Styremedlemmer: Anne Ullmann og Odd Odinsen

Ullevål filmklubbs program våren 2017:

Mandag 9/1 : Mitt liv som hund, svensk klassiker fra 1985 i regi av Lasse Hallström.

Mandag 30/1 : Tilværelsens uutholdelige letthet, sjarmerende romantisk komedie-klassiker om Tsjekkoslovakia under 1968-oppstanden. Regi Philip Kaufmann etter Milan Kunderas roman, med Lena Olin.

Mandag 20/2 : Heis til skafottet, fransk bølge-krim av Louis Malle med herlig jazz-spor av Charlie Mingus.

Mandag 13/3 : Juha, morsom finsk «stumfilmkomedie» av finnenes mesterregissør Aki Kaurismäki.

Mandag 3/4 : Rosmari, ny spennede kunstnerisk film av Sara Johnsen med innledning av regissøren og filmens produsent Turid Øversveen

Mandag 24/4 : Årsmøte + Den tredje mann, britisk politisk krim-klassiker med Orson Welles i hovedrollen.

Alle visninger i Cafe Abel kl. 19.30    www.ullevalfilmklubb.no

(Bildet: Ullevål kino ca. 1930-40, hentet fra Oslobilder.no, ukjent fotograf)