Tysk nybølge

Papas kino ist tot! Lag helaften i filmklubben med film og foredrag.

Vega filmklubb

Header Vega filmklubb

Vega filmklubb er et samarbeid mellom Vega scene og Norsk filmklubbforbund (NFK). Vega filmklubb er en ideell forening, åpen for alle. Vi viser klassikere og nyere filmer fra hele verden. Det er alltid introduksjon til disse visningene.

Har du lyst til å være med å drive Vega filmklubb? Vi holder rekrutteringsmøte onsdag 8. oktober klokken 18 på Filmens hus, Dronningens gate 16. Facebookarrangement her!
For mer info om klubben eller rekrutteringsmøte, ta kontakt med Marte Stapnes, Norsk filmklubbforbund. E-post: marte (at) filmklubb.no.

PROGRAM

25. oktober Rubin and Ed Oslo filmrullklubb gjester Vega filmklubb, og viser analog film. Filmen er en eksentrisk nittitallskomedie med Crispin Glover i hovedrollen.

29. november Charlie’s Angels (2000) McG. Feministisk filmklubb gjester Vega filmklubb, og tar for seg en klassiker samtidig som rebooten (regissert av Elisabeth Banks) kommer på kino.

20. desember Gremlins (1984) Joe Dante. Juleavslutning og julefilm.

Tidligere visninger

Kortfilmfavoritter fra Grimstad
Terminator 2: Judgment Day (1991) James Cameron.
Kokken, tyven, hans kone og hennes elsker
(1989) Peter Greenaway. Innledning av Marte Stapnes.
The Big Lebowski
(1998) Joel og Ethan Coen. Slipp for Z filmtidsskrift tema Coen-brødrene. Innledning av Einar Aarvig.
Marie Antoinette
(2006) Sofia Coppola, i samarbeid med Feministisk filmklubb. Innledning av Elisabeth Gripsrud.
Den tredje mann
(1949) Carol Reed, med innledning av Jakob Lothe.
Close-knit
(2018) Naoko Ogigami.