Bergsem og landsmøte

Bergsem og landsmøte

Datoer for neste Bergsem: 20–22. mars 2020.

__________

Program 2019

Velkommen til en helg med inspirasjon, film, landsmøte og fest! Bergen filmklubb er vertskap når vi samles for å utveksle erfaringer, oppsummere fjoråret og stake ut kursen videre. Dette er sjansen til å vise hvilken innsats dere legger ned i frivillig arbeid hvert år, og alle deltakerne presenterer sin filmklubb for de andre. Lørdag kveld blir det middag med fest hvor prisen for årets filmklubb deles ut.

Mener du din klubb bør bli årets filmklubb? Send e-post til helene(at)filmklubb.no med en kort begrunnelse innen 15. mars!

Program 22.–24. mars
Fredag
Kl. 18 Registrering og hils
Kl. 19 Film Vox Lux (2018) Brady Corbet

Lørdag
Kl. 10 Foredrag Deborah Parker, Chief Executive i Cinema for all. Tema: Hva kan vi lære av britiske filmklubber?
Kl. 11 Filmklubbene presenterer seg. (Merk: Vi ønsker at dere forteller om følgende: navn på klubben, antall medlemmer, antall styremedlemmer og hvor mange filmer dere viser i året. I tillegg: Hva fungerer godt i deres filmklubb? Og hva ville vært et drømmearrangement for dere? Her er det lov å fabulere både stort og smått).
Kl. 13 Lunsj
Kl. 14 Landsmøte
Kl 19 Middag, quiz, fest og utdeling av prisen ÅRETS FILMKLUBB!

Søndag

Kl 10:00 Skeive kortfilmer (OBS: tidspunkt endret!)
Kl 11 Workshop. Film for alle! Hvordan inkludere publikum, og hvem vil vi nå?
Kl 12 Tomas Tengmark, distributionsansvarlig på Sveriges Förenade Filmstudios. Tema: hvordan nå ut til publikum. 
Kl 12:45 Lunsj
Kl 13:30 Felles avslutning før film
Kl 13:45 Film Non-Fiction (Norsk tittel: Mellom linjene). (2018) Olivier Assayas
Slutt cirka 15:45.

Påmelding og seminaravgift
Påmelding til Bergsem gjøres til Bergen filmklubb, bfkpost(at)gmail.com, og seminaravgift kr 250,- betales til Bergen filmklubb av den enkelte ved ankomst. Alle arrangementer, lunsj begge dager og middag på lørdag er inkludert i seminaravgiften.

Reisestøtte
Alle filmklubber som har betalt kontingent til Norsk filmklubbforbund for høsten 2018 kvalifiserer til reisestøtte for inntil to styremedlemmer. Vi tilbyr støtte inntil 2 000 kroner per person til reise og overnatting. For å gjøre kostnadene likest mulig for alle, tilbyr vi mer reisestøtte til klubber med spesielt høye reisekostnader – for eksempel klubber i Finnmark. Ta kontakt med oss på telefon 22 47 46 80 eller e-post atle (at) filmklubb.no for spesialavtale.

Reisestøtten forutsetter registrert oppmøte på Bergsem og landsmøte, og utbetales i etterkant mot kvitteringer og kontonr. Reiseregning med bilag sendes atle(at)filmklubb.no

Det er lurt å kjøpe flybilletter og reservere overnatting tidlig!

Bosteder
For de som ønsker å bo nær Kvarteret, kan vi nevne P-Hotels Bergen, som ligger ca. 100m unna. Det er rimelig og sentralt. Av andre alternativer i Bergen sentrum, kan vi nevne Scandic Bergen City, Citybox og Skansen pensjonat