Nye tips til filmklubbhøsten!

Wes Anderson trip eller 80-tallsnostalgi. Mulighetene er mange når høstprogrammet skal planlegges, eller hva med å begynne eller runde av sommeren med et grøss?

Filmkatalogen til Filmklubbforbundet fylles opp kontinuerlig, og vi kan by på flere godbiter som nettopp er lagt ut. Disse filmene kan bestilles umiddelbart.

Mens vi venter på Wes Andersons siste mesterstykke, The French Dispatcher det mulig å lage en egen rekke med regissørens tidligere filmer. Både debuten Bottle Rocket (hovedbilde) Rushmore  og The Royal Tenenbaums er tilgjengelige på Blu-ray.

neverending
Den uendelige historien (Petersen, 1984)

Har du lyst til å bli kjent med, eller gjenoppleve, 80-tallsklassikere som Karate Kid og Den uendelige historien, eller se David Bowie som trollkonge i Labyrint, har du muligheten nå. Ingenting er som historier om underdogs og fantasiverdener!

Once Upon a Time in Hollywood
Once Uon a Time in Hollywood (Tarantino, 2019)

Gikk du glipp av Once Upon a Time in Hollywood? Filmklubbforbundet har sikret rettigheter til visning på både Blu-ray og DCP. Quentin Tarantinos niende film skuffer ikke, og Brad Pitts innsats som stuntmannen Cliff Booth sikret han en Oscar for beste mannlige birolle.

Midsommar
Midsommar (Aster, 2019)

Sommeren kan også innledes eller avsluttes med skrekk fra den svenske landsbygda i Midsommar, og i samme åndedrag er både The Evil Dead og En amerikansk varulv i London klare for filmklubbvisning.

Flere nyheter er tilgjengelige i filmkatalogen!