Nye fjes og vikar-tid i Filmklubbforbundet

Etter sommeren blir det endringer i sekretariatet! Chloé Faulkner stepper inn som vikarierende daglig leder og Cato Fossum blir vikarierende filmsjef.

Nåværende daglig leder Marte Stapnes skal ut i barselpermisjon denne høsten, og Chloé Faulkner vil vikariere for henne fra juli til mars 2021.

Faulkner har vært filmsjef og ansvarlig for barne- og ungdomsfilmklubber siden 2013. Hun er utdannet statsviter og har jobbet ved Institut Francais og Film fra sør før hun begynte i Filmklubbforbundet.

VIkar for vikaren

For å fylle Faulkner sine sko, har vi hentet inn Cato Fossum for å være vikarierende filmsjef og barne- og ungdomsfilmklubb-ansvarlig. Han har tidligere erfaring fra blant annet Kortfilmfestivalen, Oslo Pix og Tromsø internasjonale filmfestival.

I tillegg består forbundet fortsatt av Atle Hunnes Isaksen som er kommunikasjonsansvarlig, og Ingrid Rommetveit som er ansvarlig redaktør for Z filmtidsskrift, og studieansvarlig.

Vi gleder oss til å ha erfarne Chloé i sjefsstolen, og til å høste av Catos erfaring når vi går i gang med ny filmklubbhøst, både for å skaffe nye filmer til katalogen og for nye ideer i arbeidet med barne- og ungdomsfilmklubber. Velkommen til oss, Cato!