fbpx

Filmseminar

5.–6. november 2022.
Tema: Sørkoreansk film

the host til seminar

Hva er en filmklubb?

Filmklubber er ideelle foreninger som viser både klassikere og nyere filmkunst fra hele verden.

God jul og godt nytt filmklubbår!

God jul og godt nytt filmklubbår!

Fillmklubbene kan se tilbake på et år som ingen hadde tenkt skulle bli som det ble. Mange gode filmklubbplaner måtte legges på is, men til tross for alt som har skjedd har det vært mye aktivitet både i Filmklubbforbundet og i filmklubbene. Vi ser frem til et nytt filmklubbår!

I møte med lukkede kinosaler, har filmklubbene stått på og arrangert utekino, hjemmekino, drive-in-kino og stumfilmkonsert. Og når samfunnet åpnet igjen var de tilstede for å gi et filmsultent publikum en kjærkommen dose med god film, hjernestimuli og sosialt samvær!

Vi håper på et fantastisk nytt år, og gleder oss veldig til å kunne gjennomføre fysiske arrangementer i 2021, men innser at det er mye fint og morsomt som kan lages digitalt også, både i stedet for, og i tillegg til alt annet.

Takk for innsatsen i 2020! Filmklubbverdenen er fantastisk, raus og kreativ, og vi er stolte over å kunne være en del av den.

Riktig god jul og godt nyttår fra alle oss i Filmklubbforbundet!

Hilsen Cato, Atle, Ingrid og Chloé

Skjermbilde 2020 10 14 kl. 13.58.48
Takk til Voksenfri filmklubb for bildet!

Før julemat-koma setter inn…