Høstens store promoteringsarrangement?

I år er det ekstra viktig at filmklubbene synes i lokalmiljøet! Få støtte til et arrangement som viser at det er trygt å gå på filmklubb – og kanskje får noen nye medlemmer inn i salen.

Noen filmklubber har vist lite film under pandemien, andre har kjørt nesten som normalt. Uansett håper vi på en vaksinert og normal høst, og vi oppfordrer filmklubbene til å legge planer for å få gamle og nye medlemmer inn i salen.

Økonomisk støtte til promotering

Filmklubbforbundet har penger som er øremerket arrangement i filmklubbene. Vi oppfordrer alle klubber til å pønske ut et litt større høstarrangement og søke oss om midler!

Det er lett å søke! Du sender bare en e-post til nfk@filmklubb med info om hva dere planlegger, hvilken dato, og med et budsjett for utgifter og inntekter. Er det vanskelig å estimere inntekter? Gjør et forsøk! Vi er mest interessert i å se hva slags billettpriser dere tar og om dere har noen andre som støtter dere med midler enn at dere skal gjette nøyaktig riktig hvor mange som vil komme.

Les mer om søknadstips her.

Dere kan søke om inntil 15 000 kr. For å få støtte til et arrangement må det være noe mer enn en ordinær visning med kort innledning. Så planlegg noe litt større – kanskje dere inviterer en regissør, en skuespiller eller en ekspert på et tema? Eller dere kan legge opp til servering, levende musikk eller at filmvisningen foregår på et uventet sted?

Annonsér!

Denne gangen foreslår vi også at dere bruker en god slump med penger for å nå nye folk. Hvordan når dere folk i lokalmiljøet? Annonse i papiravisa? (Eller ved å ringe avisa og fortelle om frisk tilbake-i-filmklubben-arrangement med gratis jordbær og eplebrus?) Plakater på butikkene? Syngende telegram på biblioteket? Syklende reklameplakat eller reklame i sosiale medier? Regn ut hvor mye penger dere trenger til promotering, og søk om det!

Mens dere planlegger: Husk å bestille merker for høsten ved å sende en e-post til atle@filmklubb.no! (Og ja, vi jobber fortsatt med et digitalt medlemsregistreringssystem, men det har blitt forsinket av koronagrunner.)

Riktig lykke til med planleggingen! Vi gleder oss til å se hva dere søker om, og alt det fine som kan skje i klubbene nå som vi forhåpentligvis er på tur inn i en mer normal og sosial fase.

Film for alle!