Barnefilmfestivalen i Kristiansand

Se film på Barnefilmfestivalen i Kristiansand! Styremedlemmer i filmklubber kan få reisestøtte for å dra på studietur og se film.

NFK tilbyr inntil 3000 kr i støtte til reise, opphold og festivalakkreditering. Om du kjøper familieakkrediteringen får du seks dager tettpakket med barnefilm, filmaktiviteter og sosiale arrangementer.

HVOR: Barnefilmfestivalen i Kristiansand
NÅR: OBS, festivalen flyttes til høsten 2020, på grunn av koronasituasjonen. Følg nettsiden til festivalen for mer info.

Tidligere har Filmklubbforbundet arrangert seminar under Barnefilmfestivalen. Vi gjør ikke dette i 2020, men vi tilbyr likevel reisestøtte til styremedlemmer i filmklubber som ønsker å reise ned til Kristiansand og se film.

REISESTØTTE

NFK tilbyr reisestøtte for inntil to styremedlemmer fra hver filmklubb. Maks beløp for støtte er 3000,- per styremedlem og dekker transport, overnatting på hotell og akkreditering. For å få støtte må filmklubben ha rapportert om drift i 2019, og betalt kontingent for 2020.

Kvitteringer sendes inn etterskuddsvis til nfk(at)filmklubb.no. I tillegg ber vi om at dere skriver kort om følgende:

• hvilke filmer dere har sett på festivalen
  • om det er noen som fortjener et større publikum, og som Filmklubbforbundet bør vurdere å ta inn i sin katalog
  • hvilket utbytte  turen kan få for din egen filmklubb.

BARNEFILMFESTIVALEN

Ønsker du å få med deg visninger på Barnefilmfestivalen er det mulig å kjøpe enkelte billetter til visninger. Dersom du du skal være tilstede i flere dager kan det lønne seg å bestille akkreditering. Dette kan gjøres på barnefilmfestivalens hjemmeside.

Barnefilmfestivalen i Kristiansand er et av Norges største kulturarrangement for barn og unge og et ypperlig tilbud for filminteresserte familier. Programmet består av langfilm, kortfilm og dokumentar. Festivalen har et særlig fokus på kvalitetsfilm fra hele verden som normalt ikke finner veien til det norske kinolerretet. Det unge publikumet får mulighet til å møte filmskapere fra inn- og utland.

Taartovers