Barnefilmfestivalen i Kristiansand

Se film på Barnefilmfestivalen i Kristiansand! Styremedlemmer i filmklubber kan få reisestøtte for å dra på studietur og se film.

Barnefilmfestivalen har et ypperlig filmtilbud for familier med barn i alle aldre. Festivalen er også en fast møteplass for filmklubber.

HVOR: Barnefilmfestivalen i Kristiansand
NÅR: 27. april – 2. mai 2021. Årets festival blir en kombinasjon av digitale og fysiske visninger – følg med på nettsiden til festivalen for mer info.

NB! Korona-pandemien påvirker NFKs tilstedeværelse på Barnefilmfestivalen. Vi har vanligvis arrangert seminar under festivalen, men vi gjør ikke dette i 2021.

NFK har også pleid å tilby inntil 3000 kr i støtte til reise, opphold og festivalakkreditering. Dersom festivalen i år åpner for tilreisende, og reise og opphold kan gjennomføres med forsvarlig smittevern, vil vi i som i 2020 tilby reisestøtte til styremedlemmer i filmklubber som ønsker å reise til Kristiansand og se film. Ta kontakt med NFK for mer informasjon.

Under finner du informasjon om våre støtteordninger i normalår med fysisk barnefilmfestival i Kristiansand.

NORMALÅR: REISESTØTTE

NFK tilbyr vanligvis reisestøtte for inntil to styremedlemmer fra hver filmklubb. Maks beløp for støtte er 3000,- per styremedlem og dekker transport, overnatting på hotell og akkreditering. For å få støtte må filmklubben ha rapportert om drift i 2019, og betalt kontingent for 2020.

Kvitteringer sendes inn etterskuddsvis til nfk (at) filmklubb.no, med chloe (at) filmklubb.no i kopi. Skriv gjerne kort om følgende:

• hvilke filmer dere har sett på festivalen
  • om det er noen som fortjener et større publikum, og som Filmklubbforbundet bør vurdere å ta inn i sin katalog

NORMALÅR: SLIK SER DU FILM

Ønsker du å få med deg visninger på Barnefilmfestivalen er det mulig å kjøpe enkelte billetter til visninger. Dersom du du skal være tilstede i flere dager kan det lønne seg å bestille akkreditering. Dette kan gjøres på barnefilmfestivalens hjemmeside.

OM BARNEFILMFESTIVALEN

Barnefilmfestivalen i Kristiansand er et av Norges største kulturarrangement for barn og unge og et ypperlig tilbud for filminteresserte familier. Programmet består av langfilm, kortfilm og dokumentar. Festivalen har et særlig fokus på kvalitetsfilm fra hele verden som normalt ikke finner veien til det norske kinolerretet. Det unge publikumet får mulighet til å møte filmskapere fra inn- og utland.

Taartovers