Filmseminaret

TID: lørdag og søndag 10. og 11. oktober 2020
STED: Vega scene, Oslo.
TEMA: Romantiske komedier ♥
PRIS: 600 kroner for to dager med film, foredrag og lunsj begge dager. Rabatt for medlemmer av filmklubber og studenter: 500 kroner.
Påmeldingslenke kommer senere. Om du allerede nå vil melde interesse, si fra til atle (at) filmklubb.no.

Om helga:

Hver høst arrangerer vi det store «Filmseminaret», et todagers seminar der vi henter inn kunnskapsrike, inspirerende foredragsholdere fra hele verden og viser filmene de prater om.

Blant temaene vi hittil har satt i fokus kan vi nevne apokalytisk film, skeiv film, komedie, melodrama og politisk film. Tidligere foredragsholdere har blant annet vært David Bordwell, Richard Dyer, Anne Jerslev, Joachim Trier, Linda Williams og Dag Johan Haugerud.

Seminaret arrangeres i samarbeid med Z filmtidsskrift og Norsk filmkritikerlag, og er åpent for alle.