fbpx
Død snø 2

Død snø 2

Norge, 2104
Regi: Tommy Wirkola
Med: Vegar Hoel, Stig Frode Henriksen, Martin Starr, Ingrid Haas, Jocelyn DeBoer, Ørjan Gamst, Kristoffer Joner,
Språk: Norsk
Lengde: 1 t. 41 min.
Aldersgrense: 15 år
Format: Blu-ray
Priskategori: Nordisk film

Død Snø 2 tar opp tråden der Død Snø slutter. Martin, den eneste overlevende fra zombiearmeens blodbad på påskefjellet, er på bilflukt ned fjellsidene. Med Herzog i helene krasjer han og slukner. En arm fattigere våkner han på sykehuset. Han har ført Nazizombiene ned fra fjellet og legene har erstattet armen hans med armen til zombieføreren Herzog.

Det tar ikke lang tid før armen vender seg mot Martin og maltrakterer alle i hans vei. I det han rømmer fra massakren blir Martin kontaktet av «The Zombie Squad» – direkte fra zombiefilmenes hjemland: USA. De vil hjelpe han med å føre Nazizombiene tilbake i sine kalde snøgraver. Samtidig marsjerer Herzog mot sivilisasjonen for å gjøre opp gammel tysk gjeld.

Desperat etter å unnslippe hans bestialske arm, hjelper en emo-resepsjonist Martin med å finne ut av hvor Herzog er på vei. I det de blir angrepet av det som er en forsåvidt ufarlig handikappet zombie, ankommer det sagnomsuste «Zombie Squad». De viser seg å være tre spinkle filmnerder som kun har sett zombier på skjermen. Herzogs armé vokser seg større og større på sin hevntokt. Kun Martin, tre amerikanske filmnerder, en handikappet zombie og en lokal emogutt kan stoppe dem.

Omtale: Filmweb