fbpx
Gunnar Goes God

Gunnar Goes God

Norge, 2012
Regi: Gunnar Hall Jensen
Medvirkende: Gunnar Hall Jensen, Elin Sander, Zulfikar Fahmy, Øyvind Rydland
Sjanger: Dokumentar
Manus: Gunnar Hall Jensen, Elin Sander
Musikk: Erlend Fauske
Språk: Norsk/Eng
Lengde: 1 t. 30 min.
Aldersgrense: Tillatt for alle
Format: DCP / DVD

GUNNAR GOES GOD er en undrende og upolert kinodokumentar som følger en tvilers søken etter svar på livets største mysterier.

Gunnar Hall Jensen er en vanlig småbarnsfar som kjenner en stadig voksende uro i seg; det er noe veldig galt i den trygge middelklassetilværelsen. Han begynner å fundere på hva det er som mangler. Kan det være fraværet av Gud?

Med humor og kløkt søker Gunnar forståelse av hvorfor han opplever en tomhet i livet når han har «alt». Filosoferingen har konsekvenser, og Gunnar føres ut på en viktig reise: Sammen med tre andre drar han til Sahara for å besøke munkene i verdens eldste kloster. Kan nøkkelen til en dypere forståelse ligge der ute i ørkenen?

GUNNAR GOES GOD er en film om å ta bort alt for å finne svar på noe av det viktigste i livet. Filmen tør å stille de aller største spørsmålene, spørsmål som ikke kan formuleres for enkelt eller stilles for ofte. Den utfordrer og berører, og ikke minst setter GUNNAR GOES GOD i gang betydningsfulle tanker i seerne og er en glimrende igangsetter for diskusjonen om eksistensielle så vel som dagligdagse emner.

Omtale: Filmweb