Tysk nybølge

Papas kino ist tot! Lag helaften i filmklubben med film og foredrag.

Vega filmklubb

Header Vega filmklubb

Vega filmklubb er et samarbeid mellom Vega scene og Norsk filmklubbforbund (NFK). Vega filmklubb er en ideell forening, åpen for alle. Vi viser klassikere og nyere filmer fra hele verden. Det er alltid introduksjon til disse visningene. Fra 2020 vil klubben drives av frivillige! Følg dem her.

PROGRAM

25. oktober Summer Stock (1950) Charles Walters. Se Judy Garland og Gene Kelly i en sprakende technicolor-musikal! Billetter her.

29. november Charlie’s Angels (2000) McG. Feministisk filmklubb gjester Vega filmklubb, og tar for seg en klassiker samtidig som rebooten (regissert av Elisabeth Banks) kommer på kino.

20. desember Gremlins (1984) Joe Dante. Juleavslutning og julefilm.

Tidligere visninger

Kortfilmfavoritter fra Grimstad
Terminator 2: Judgment Day (1991) James Cameron.
Kokken, tyven, hans kone og hennes elsker
(1989) Peter Greenaway. Innledning av Marte Stapnes.
The Big Lebowski
(1998) Joel og Ethan Coen. Slipp for Z filmtidsskrift tema Coen-brødrene. Innledning av Einar Aarvig.
Marie Antoinette
(2006) Sofia Coppola, i samarbeid med Feministisk filmklubb. Innledning av Elisabeth Gripsrud.
Den tredje mann
(1949) Carol Reed, med innledning av Jakob Lothe.
Close-knit
(2018) Naoko Ogigami.