fbpx
Filmklubbdagene og landsmøte

Filmklubbdagene og landsmøte

Tid: 12-14. mars 2021 – med forbehold om at det er mulig å samles!
Sted: Bergen, Det akademiske kvarter, Olav Kyrres gate 49

Velkommen til en helg med inspirasjon, film, landsmøte og fest! Bergen filmklubb er vertskap når vi samles for å utveksle erfaringer, oppsummere fjoråret og stake ut kursen videre. Dette er sjansen til å vise hvilken innsats dere legger ned i frivillig arbeid hvert år, og alle deltakerne presenterer sin filmklubb for de andre. Lørdag kveld blir det middag med fest hvor prisen for årets filmklubb og barnefilmklubb deles ut.

Program 2021 kommer!

Påmelding og seminaravgift
Seminaravgift kr 250,- betales til Bergen filmklubb av den enkelte ved ankomst. Alle arrangementer, lunsj begge dager og middag på lørdag er inkludert i seminaravgiften.

Reisestøtte
Alle filmklubber som har betalt kontingent til Norsk filmklubbforbund i 2020 kvalifiserer til reisestøtte for inntil to styremedlemmer. Vi tilbyr støtte inntil 3000 kroner per person til reise og overnatting. For å gjøre kostnadene likest mulig for alle, tilbyr vi mer reisestøtte til klubber med spesielt høye reisekostnader – for eksempel klubber i Finnmark. Ta kontakt med oss på telefon 22 47 46 80 eller e-post atle(at)filmklubb.no for spesialavtale.

Reisestøtten forutsetter registrert oppmøte på Bergsem og landsmøte, og utbetales i etterkant mot kvitteringer og kontonr. Reiseregning med bilag sendes atle (at) filmklubb.no

Bosteder
For de som ønsker å bo nær Kvarteret, kan vi nevne P-Hotels Bergen, som ligger ca. 100m unna. Det er rimelig og sentralt. Av andre alternativer i Bergen sentrum, kan vi nevne Scandic Bergen City, Citybox og Skansen pensjonat.