the intouchables

De urørlige (2011)

Intouchables

Mangemillionæren Philippe er lam fra nakken og ned etter en paragliderulykke. Han må leve resten av sitt liv i rullestol og ha timevis med hjelp daglig. Han bor, heldigvis for ham, i luksuriøse omgivelser i Paris og har svært god råd når han skal ansette en ny pleieassistent. Inn kommer søkeren Driss som har mildt sagt lite erfaring med menneskelig pleie, i alle former. De to kan ved første øyekast virke som totalt rake motsetninger, men litt etter litt starter et usannsynlig vennskap forankret i humor, ærlighet som binder dem sammen, ja kanskje nettopp fordi de er så forskjellige.

Omtale: Filmfront


Regi:
,
Med: François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny, Clotilde Mollet, Alba Gaïa Bellugi, Audrey Fleurot, Cyril Mendy, Christian Ameri, Marie-Laure Descoureaux, Salimata Kamate
Lengde: 113 min
Aldersgrense: 6 år
Tema: ,

Blu-ray
Fransk
Engelsk
  • MPLC

    700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

    Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

    OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.