Den vesle grå ulven: fire korte barnefilmer

Den vesle grå ulven tar oss med inn i verdenen til en snill, nysgjerrig og litt naiv ulvunge, hans venner og eventyrene deres. En drømmenes verden som er full av fantasi og god humor, men samtidig med dynamiske hendelser, uventede vendinger og eventyrlyst.

Vi tilbyr 4 korte barnefilmer, som kan vises separat, eller som en pakke på en halvtime. Disse har norsk tale, og egner seg godt til de minste.
Format: DCP, mov-fi.

Den Vesle Grå Ulven, Høstreisende – 7 min

Den vesle grå ulven: En Vinterhistorie – 6 min

Den vesle grå ulven: Vår og isen går – 7 min

Den vesle grå ulven: Sommerfest – 7 min

Natalia Malykhina (f. 1971) er produsent, regissør og manusforfatter. Hun er utdannet innen film og animasjon i Moskva og har mer enn 20 års erfaring med tegnefilm, serier, reklame og tv, blant annet fra animasjonsfilmen Kaptein Sabeltann (2003) og -serien om Mr. Bean (2003).

Lyst til å arrangere et animasjonsverksted for barna? Natalia kommer til din filmklubb med animasjonsutstyret, og viser hvordan tegninger og figurer kan komme til live med hjelp av litt filmmagi! Hun lærer også barn å lage korte animasjonssnutter. Filmklubben kan få støtte til å dekke utgiftene – ta kontakt med oss for mer informasjon!