Harold and Maude

Aldersgrense: 12 år
Format: Blu-ray
Priskategori: MPLC

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

Hvem skulle trodd at et dypt forhold kunne oppstå mellom en ung og rik gutt besatt av døden og en livlig syttiåring?

Harold er ung, men foreldrene vil at han skal finne seg en kjæreste som han senere kan gifte seg med, noe Harold ikke er spesielt begeistret for. Han er mer opptatt av å fremstille fabulerte selvmord, noe som tærer på foreldrenes tålmodighet. Deretter møter han Maude, passende nok i en begravelse, den mest livlige syttiåringen en kan tenke seg. Harold får et helt nytt syn på livet (og døden). Dette er en romantisk komedie utenom det vanlige som inviterer publikum til å sette pris på alt livet har å tilby, uansett hvilken alder du befinner deg i.

Omtale. Cinema Neuf