Ingenting tar noensinne slutt

Undertekster: Ja
Lengde: 25 min.
Aldersgrense: ?
Format: DCP. Proress. Blu-ray?
Priskategori: Kan diskuteres..

(fra Kortfilmfavoritter fra Grimstad 2016)

Ebba og Marius er i konstant konflikt, til tross for at de elsker hverandre høyt. Hvert år forsøker de å slå opp, og hvert år blir nyttårsfesten noe annet enn forventet. INGENTING TAR NOENSINNE SLUTT er en melankolsk komedie om kjærlighet og dysfunksjon, fortalt gjennom den siste dagen i året, tre år på rad.

Med filmmusikk av Diskjokke og elektronika fra Lindstrøm & Prins Thomas, Olefonken og Todd Terje.

Vimeo kåret filmen til en av årets beste drama og en av årets beste komedier i 2017.

Jakob Rørvik (f. 1980) er regissør og manusforfatter utdannet ved National Film & Television School i London. Han har laget en rekke kortfilmer som har blitt vist på internasjonale festivaler som Cannes Cinéfondation og South by Southwest.

Lag et kortfilmprogram med Jakob Rørviks filmer sammen med My Friend Kills Time og Apocalypse Norway!

Time Loops plakat V.5