fbpx
Kyss meg for faen i helvete

Kyss meg for faen i helvete

Norge, 2013
Regi: Stian Kristiansen.
Med: Eili Harboe, Øyvind Larsen Runestad, Kristoffer Joner, Rolf Kristian Larsen.
Språk: Norsk med norske undertekster
Lengde: 1 t. 34 min.
Aldersgrense: Tillatt for alle.
Format: Blu-ray
Priskategori: MPLC.

Kyss meg for faen i helvete er en forfriskende morsom og ærlig film om det å bli forelsket i helt feil fyr. Filmen er regissert av Stian Kristiansen, tidligere kjent for filmer som ‘Mannen som elsket Yngve’ og ‘Jeg reiser alene’.

Tale, 17 (Eili Harboe) leder en amatørteatergruppe som årlig setter opp den tradisjonelle revyen med kassegitar og ku-kostymer. Men nå mener Tale at gruppa er klar for nye og større utfordringer, og hun klarer omsider å overbevise gruppa om å sette opp et stykke av den internasjonalt kjente dramatikeren, Jon Fosse.

En av Norges mest kjente skuespillere (Kristoffer Joner), midt i en livskrise, takker motvillig ja til å instruere dem. På visse betingelser. Han bestemmer seg for å caste stedets lokale helt Vegard, kaptein på fotballaget og verdens største idiot, i hovedrollen som Tales motspiller i dette poetiske, romantisk-tragiske teaterstykket.

Teatergruppa oppdager snart at instruktørens ambisjoner lager et helvete for dem alle. Og bedre blir det ikke når Tale merker at hun begynner å få følelser for denne håpløse fotballfyren uten skuespillertalent. Han er jo hennes rake motsetning, og helt feil for henne. Og hva da med den dyktige, kjekke profesjonelle fotografen (Rolf Kristian Larsen) hun passer mye bedre sammen med?

(Omtale: Filmweb)