The Diary of a Teenage Girl

Lengde: 1 t. 42 min.
Aldersgrense. 15 år
Format: Blu-ray
OBS: MPLC. Egne satser gjelder!

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

Filmfortellingen er basert på romanen til Phoebe Gloeckner og handler om den femten år gamle kunstnersjelen Minnie (Bel Powley). Hun vokser opp på 1970-tallet i San Fransisco sammen med sin mor, Charlotte (Kristen Wiig), som har et relativt avslappet forhold til kjæresten Monroe (Alexander Skarsgård). Livet til Minnie endres radikalt da hun innleder et forhold til Monroe, noe hun dokumenterer daglig i sin dagbok for selvutvikling. Læringskurven blir imidlertid bratt når alvoret setter inn og hele familien blir satt på prøve.

(Omtale: Lorentz Celo i Lydogbilde.no)