Om å bli medlem i filmklubben

For å se film i en filmklubb, må du bli medlem. Det gjør du enkelt ved å finne filmklubben du ønsker å bli medlem i her, og registrere deg. Merk at selve betalingen for medlemskapet skjer når du besøker filmklubben. Medlemskapet starter fra det øyeblikket din betaling er registrert av filmklubben.  

Hvordan bli medlem?

  1. Besøk denne nettsiden https://www.filmklubbmedlem.no/registrer
  2. Finn filmklubben hvor du ønsker å bli medlem i rullemenyen
  3. Fyll inn feltene. Fornavn, etternavn, telefonnummer og e-postadresse er obligatoriske. Fyll gjerne inn og fødselsår også.
  4. Trykk send inn. 

Du er nå registrert hos filmklubben. Neste gang du besøker den, betaler du medlemskapet ditt. Deretter får du en bekreftelse på e-post at medlemskapet ditt er gyldig. 

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor må jeg bli medlem?

Filmklubber skiller seg fra vanlige kinovisninger fordi de har medlemskap. Medlemskap i filmklubben er obligatorisk, men innebærer ingen forpliktelser for deg som enkeltmedlem. Ved å bli medlem, støtter du en lokal, frivillig-drevet forening. Medlemskapet er tidsbegrenset, og utløper automatisk. Du står fritt til å fornye det i den klubben du vil. Filmklubben er tilknyttet Norsk filmklubbforbund, og bruker deres medlemsregister. 

Hva koster det?

Det varierer fra filmklubb til filmklubb. Se nettsidene eller sosiale medier-kontoer for din filmklubb for å se hva det koster, eller spør dem når du besøker dem. Målet for alle filmklubber er at det skal være rimelig å se film, og at det skal lønne seg å komme flere ganger og se film sammen. 

Jeg husker ikke om medlemskapet mitt fortsatt er gyldig. 

Utløpsdatoen for medlemskapet står i bekreftelsen som sendes ut når filmklubben har registrert betalingen din. Sjekk om du har mottatt en e-post fra «medlem@filmklubbmedlem.no» som heter «Medlem i … filmklubb». Hvis du ikke finner e-posten, eller er usikker på om du er registrert, spør filmklubben din, og de kan finne deg på listene sine.

Jeg ønsker å registrere barna mine i barnefilmklubben. Må de ha egne e-postadresser?

I barnefilmklubber er det barna som betaler for medlemskap og foreldrene går gratis. Ved registrering ber vi om foresattes navn, e-post, telefon og fødselsår. Deretter trykker du på knappen Legg til barn. For barnet ber vi om navn og fødselsår. Du kan legge til flere barn.  Merk at registrering av barn bare gjelder i barnefilmklubber.

Kan jeg bli medlem i flere klubber?

Det trenger du ikke! Er du først medlem i en klubb, får du billetten til medlemspris i alle klubber. Oppgi telefonnummeret ditt, så finner de deg i registeret. Merk at det allikevel bare er din filmklubb som får tilgang på din informasjon.

Jeg finner ikke filmklubben hvor jeg ønsker å bli medlem

Er filmklubben registrert hos Norsk filmklubbforbund? Det er bare de klubbene som benytter dette systemet. Om du ikke finner klubben du leter etter, ta kontakt med nfk (at) filmklubb.no, så hjelper vi deg. 

Systemet sier jeg allerede har registrert meg med min e-postadresse

Da er du allerede registrert i systemet, og trenger ikke gjøre det igjen. Neste gang du besøker filmklubben, sier du fra at du allerede er medlem. Da kan de søke deg opp i systemet sitt, og se om du har betalt. 

Jeg vil slettes
Ta kontakt med din filmklubb, så ordner de det. 

Hvilke fordeler er det ved å være medlem i en filmklubb?

Det er mange filmklubber over hele landet som er registrert hos Norsk filmklubbforbund. Og er du først registrert i en filmklubb, får du medlemspris hos alle. Det varierer hvor mye det koster å se film i en klubb, noen steder får du se film gratis, andre steder må du betale en liten sum for hver film. Se alle våre filmklubber her

I tillegg får du som medlem rabattert pris på abonnement på Z filmtidsskrift. Og du får rabatt på billett til Norsk filmklubbforbund sitt filmseminar, som vi arrangerer i Oslo hver høst, alltid med et nytt tema.