Barnefilmfestivalen

Møt barnefilmklubbrepresentanter fra hele landet! Hvert år arrangerer Filmklubbforbundet et miniseminar for styremedlemmer i barnefilmklubber under Barnefilmfestivalen i Kristiansand.

Norsk Filmklubbforbund inviterer styremedlemmer i barnefilmklubber til et treff for å knytte kontakter, utveksle erfaringer og få inspirasjon og tips til filmer.

Treffet er en anledning til å diskutere saker som er relevante for alle i en hyggelig og uformell setting. Lurer du på noe konkret i forbindelse med medlemskap, filmleie, kommunikasjon, organisering av arrangementer, informasjon, støtte, osv? Her kan du ta opp aktuelle erfaringer med andre klubber.

BARNEFILMFESTIVALEN
Ønsker du å få med deg visninger på Barnefilmfestivalen er det mulig å kjøpe enkelte billetter til visninger. Dersom du du skal være tilstede i flere dager kan det lønne seg å bestille akkreditering.
Dette kan gjøres på barnefilmfestivalens hjemmeside.
I 2017 går Barnefilmfestivalen i Kristiansand inn i sitt 20. år. Den er et av Norges største kulturarrangement for barn og unge og et ypperlig tilbud for filminteresserte familier.
Programmet består av langfilm, kortfilm og dokumentar. Festivalen har et særlig fokus på kvalitetsfilm fra hele verden som normalt ikke finner veien til det norske kinolerretet. Det unge publikumet får mulighet til å møte filmskapere fra inn- og utland.