Barnefilmfestivalen i Kristiansand 27. april – 2. mai

Norsk filmklubbforbund tilbyr reise- og oppholdsstøtte og inviterer til seminar på årets store happening for alle som jobber med formidling av film til barn og unge – Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Meld fra innen 8. april.

Norsk filmklubbforbund tilbyr reise- og oppholdsstøtte for inntil 2 personer fra hver filmklubb (styremedlemmer). Påmeldingsfrist 8. april.

Støtten er i utgangspunktet tiltenkt barne- og ungdomsfilmklubber, men dersom andre klubber går med planer om å starte barnefilmklubb ta kontakt. Oppmøte på ECFA-seminaret og filmklubbsamlingen på fredag 30. april er obligatorisk for å få reise- og oppholdsstøtte. Les mer under.

SEMINAR Fredag 30. april, kl 09-13: ECFA Seminar ”The Perfect Tool” Årets seminar tar for seg bruken av pedagogisk materiell i filmundervisning/filmformidling og er en suveren anledning til å få faglig påfyll fra kompetente krefter i europeisk barne- og ungdomsfilmmiljø.
Seminaret arrangeres av ECFA ((European Children’s Film Association) og Film&Kino, i samarbeid med Norsk filmklubbforbund. Seminaret foregår på engelsk og er gratis (inkl lunsj kl 1300).
Mer info om seminaret


Fredag 30.april kl 1400: Filmklubbsamling
Norsk filmklubbforbund inviterer alle representanter fra filmklubber til en liten samling hvor vi kan kan mingle litt og diskutere barnefilmklubbspørsmål i fellesskap. Info om sted kommer senere.

Les mer om festivalen: www.barnefilmfestivalen.no 

Lurer du på om din filmklubb kan få reise- og oppholdsstøtte ta kontakt med: 
Barne- og ungdomsfilmkonsulent Rune Tellefsen
Tlf 908 55015 | runet@filmklubb.no  | www.filmklubb.no

Informasjon er sendt ut til alle filmklubber på nyhetsbrev, har du ikke fått denne meld deg på mailinglista