Amazonia (2013)

En spennende reise gjennom Amazonas jungel, sett gjennom øynene til en ung ape.

Den tamme og søte apen Saï blir satt på et transportfly på vei til sin neste sirkusopptreden. Når flyet styrter midt over Amazonas blir Saï overlatt til seg selv. Det er en redd liten apekatt som begir seg av sted for å utforske omgivelsene. Underveis møter han både nye venner og farlige fiender. Han oppdager også at Amazonas byr på mye spennende mat.

Amazonia er helt uten tale og en fryd for øyet. Det tok to år å lage filmen, og den gir et imponerende innblikk i regnskogens yrende dyreliv. Et ‘must’ for dyreelskere i alle aldre.

Omtale: Cinemateket

,
Regi:

Med: Martin Sheen, Lúcio Mauro Filho, Donald Gavin, Isabelle Drummond
Lengde: 83 min
Aldersgrense: 6 år
Tema: ,

DVD
Uten tale
  • MPLC

    700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

    Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

    OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.