Annie Hall (1977)

En nervøs romanse

Komikeren Alvy Singer synes livet er urettferdig. Etter årelang psykoanalyse og to mislykkede ekteskap er hverdagen fortsatt grå. Men dette forandrer seg da han treffer den vakre Annie Hall, og de to innleder et hett, men nervøst forhold.
Woody Allens velkjente, nevrotiske vittigheter om kjærlighet og død, sex og meningen med livet preger filmen, og mange mener dette er en av de aller morsomste filmene han har laget. Den lekne formen gir Allen anledning til å snakke rett i kamera og hoppe fram og tilbake i tid. Annie Hall vant fire av de mest prestisjefylte Oscar-statuettene i 1977 for beste film, regi, manus og kvinnelige hovedrolle. Woody Allen spilte klarinett på Michael’s Pub samme kveld utdelingen foregikk.


Regi:

Med:  Woody Allen, Diane Keaton, Tony Roberts, Carol Kane, Paul Simon, Colleen Dewhurst, Janet Margolin, Shelley Duvall, Christopher Walken
Lengde: 93 min
Aldersgrense: 12 år
Tema:

DVD, Blu-ray, 35mm
Engelsk
Norsk

35mm uten tekst, DVD og Blu-ray med norsk tekst

  • Swedish Film

    Pris enkeltfilm: kr. 750,- (inkl. mva)

    OBS: Merk at det for Swedish-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Alle tilstede på visningen må være medlemmer i klubben.