Asteroid-City

Asteroid City (2023)

I en amerikansk ørkenby samler familier fra hele landet seg for et Junior Stargazer-konvent. Konferansen blir imidlertid spektakulært avbrutt av verdensendrende hendelser.

I kjent Wes Anderson-stil er Asteroid City fargerik, stilisert og proppfull med store stjerner.

Regi:

Med: Maya Hawke, Rita Wilson, Rupert Friend, Scarlett Johansson, Sophia Lillis, Stephen Park, Steve Carell, Tilda Swinton, Tom Hanks, Tony Revolori, Willem Dafoe
Lengde: 101 min
Aldersgrense: Tillatt for alle
Tema: ,

Blu-ray
Amerikansk
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.