Biler (2006)

Cars

Lynet McQueen, en ærgjerrig og bråkjekk nybegynner av en racerbil, oppdager at livet dreier seg om selve reisen, og ikke mållinjen, når han plutselig bryter sammen i den søvnige byen Radiator By ved Route 66. På sin vei tvers over landet til det store Piston Cup-mesterskapet i California for å konkurrere mot to garvede proffer, blir McQueen kjent med byens merkverdige skikkelser – inkludert Sally, en fiks liten Porsche 2002-modell, Doc Hudson, en Hudson Hornet 1951-modell med en mystisk fortid, og Bill, en rusten, men trofast tauebil – som får ham til å innse at det finnes ting som er viktigere enn trofeer, berømmelse og sponsing.

BILER er fylt med masse humor, action, rørende drama og nye, utrolige tekniske prestasjoner, og er en fartsfylt fornøyelse for kinogjengere i alle aldre.

I den norske versjonen hører vi Espen Sandvik som Lynet McQueen, Jan Erik Larssen, fra NRK-programmet «Autofil», som Bill, Ane Dahl Torp som Sally og Sverre Anker Ousdal som Doc.

I den originale versjonen hører vi blant annet Owen Wilson og Paul Newman.


Regi:

Med: Owen Wilson, Paul Newman, Bonnie Hunt
Lengde: 117 min
Aldersgrense: Tillatt for alle
Tema: , ,

Blu-ray
Norsk
Norsk
  • MPLC

    650 kr + MVA.

    Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

    OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.