Blinded by the Light (2019)

Når en klassekamerat introduserer ham til «The Boss», ser Javed paralleller med sitt arbeiderklasseliv i Springsteens kraftige tekster, og begynner deretter å uttrykke seg i sin egen unike stemme.

«Blinded by the Light» er en historie om mot, kjærlighet, håp, familie og musikkens unike evne til å løfte menneskets ånd. Filmen forteller historien om Javed, en tenåring fra Pakistan som vokser opp i byen Luton, England i 1987. I en tid fylt av rasespørsmål og økonomisk uro skriver han dikt som et middel for å unnslippe intoleranse og uvitenhet.

Regi:

Med: Viveik Kalra, Kulvinder Ghir, Hayley Atwell, Dean-Charles Chapman, Rob Brydon, Nell Williams, Nikita Mehta, Aaron Phagura
Lengde: 118 min
Aldersgrense: 9 år
Tema: , ,

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.