Booksmart

Booksmart (2019)

Fortalt fra et nytt og friskt perspektiv er Booksmart en ufiltrert kommedie om vennskapsbånd som dannes på videregående og varer livet ut. Filmen fanger tidens ånd og beskriver hvordan overgangen til å bli voksen oppleves for de som er unge i dag.

Lesehestene Amy og Molly har alltid prioritert utdanning over sosialisering, men siste skoledag innser jentene at de har gått glipp av alle de spesielle øyeblikkene VGS-årene har å by på. Fast bestemt på å ta igjen for tapt tid, dytter de fire år med fest og moro i én kveld som kulminerer i et kaotisk eventyr ingen bøker kunne forberede dem på.

Regi:

Med: Kaitlyn Dever, Jason Sudeikis, Lisa Kudrow, Billie Lourd, Will Forte, Beanie Feldstein
Lengde: 102 min
Aldersgrense: 9 år
Tema: , , ,

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.