Candyman

Candyman (2021)

Det hardt prøvede nabolaget Cabrini Green i Chicago blir enda terrorisert av legenden om Candyman – en morder som med sin krok dukker opp om man tør å si hans navn fem ganger i speilet. Det har gått over 10 år siden høyblokken i Cabrini ble revet, og et par som nå bor i en flunkende ny leilighet på stedet blir rammet av nye makabre hendelser vedrørende legenden om Candyman.

Regi:

Med: Jordan Peele, Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris
Lengde: 91 min
Aldersgrense: 15 år
Tema: , ,

Blu-ray
Norsk
  • MPLC

650 kr + MVA.

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.