CharlieChocolateFactory

Charlie og sjokoladefabrikken (2005)

Sammen med fire bortskjemte barn får fattiggutten Charlie en drømmedag på Willy Wonkas merkelige sjokoladefabrikk. Når dagen er omme skal en av de fem barna få en stor premie. Men kanskje er det Willy Wonka selv som får den fineste premien – takket være Charlie.

Regi:

Med: Christopher Lee, David Kelly, Deep Roy, Freddie Highmore, Helena Bonham Carter, James Fox, Johnny Depp, Missi Pyle, Noah Taylor
Lengde: 115 min
Aldersgrense: 6 år
Tema: , , ,

Blu-ray, DVD
Norsk

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. Les mer her.

• MPLC

650 kr + MVA.

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.