Christiane F- Å være ung er for jævli (1981)

Christiane F. – Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

13 år gamle Christiane bor sammen med moren i Berlin på 1970-tallet. Hun er ensom og kjeder seg. Men en kveld blir hun kjent med en gjeng unge narkomane på et diskotek. Hun forelsker seg i en av guttene og begynner å ta stadig tyngre stoffer. Steg for steg blir hun trukket inn i et liv med heroinavhengighet og prostitusjon i Berlins skitneste strøk.
Omtale: Filmoteket.no

Regi:

Med: Natja Brunckhorst, Thomas Haustein, Jens Kuphal, Rainer Woelk, David Bowie, Uwe Diderich, Jan Georg Effler, Peggy Bussieck, Christiane Lechle, Ellen Esser
Lengde: 138 min
Aldersgrense: 15 år
Tema:

Blu-ray
Tysk
Norsk, Svensk, Dansk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.