Efter repetitionen (1984)

Ingmar Bergman bringer film og teater tettere sammen i denne filmen. Henrik Vogler (Erland Josephson), er en tilårskommen teaterregissør, som er i ferd med å sette opp August Strindbergs Ett drömspel. Han blir igjen på teateret etter en øving for å reflektere over sitt liv og sin karriere. Der er også den unge skuespilleren Anna (Lena Olin), som virker å være forelsket i ham. Senere kommer også Rakel (Ingrid Thulin), en tidligere flamme, og kanskje Annas mor.

Regi:

Med: Erland Josephson, Lena Olin, Ingrid Thulin, Nadja Weiss, Bertil Guve
Lengde: 72 min
Aldersgrense: 15 år
Tema:

Blu-ray
Svensk
  • MPLC

700 kr + MVA. (Obs: dette er ny pris fra 2024).

Merk at det for MPLC-filmer ikke er mulig å ta inngangspenger. Kontingent er OK. Filmklubber har lov å annonsere med tittel så lenge det fremgår tydelig at visningen inngår i et filmklubbprogram. (Merk at MPLC-rettigheter gjelder for filmvisninger fra DVD og Blu-ray, ikke fra DCP.)

OBS: det er egne priser for utendørsvisninger, og for andre typer visninger som er åpne for alle, der dere ikke registrerer medlemmer. Veiledende pris: 2700 kr + mva. Her må Filmklubbforbundet søke MPLC før visningen, så ta kontakt i god tid.

DCP
Svensk
  • Svenska Filminstitutet (SFI)

DCP: 2000 SEK per visning + frakt/overføringsgebyr (det er en fordel å være koblet til MovieTransit).